Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

22-én 22 százalékos akció – a Víz világnapja alkalmából


Víz világnapjaA Víz világnapja alkalmára mi is készültünk: minden termékre extra, 22%-os akciót biztosítunk, kivéve az eleve akciós termékeket. A kedvezmény csak 1 napig tart: 0 óra 01 perctől éjfélig.

A Víz világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet a vízzel való takarékoskodás és az élővizeink védelmének fontosságára. Tudtad, hogy évente átlagosan egy ember 1,24 millió liter édesvizet fogyaszt?

Az élővizeket óvhatod azzal is, hogy olyan tisztítószereket, mosószereket választasz, amelyek nemcsak hozzád kíméletesek, hanem az élővizekhez is. (A hagyományos szerek – nem is gondolnád – milyen súlyos környezetkárosító hatást gyakorolnak vizeinkre.) Az Ecover környezettudatos cégfilozófiájának központjában a víz áll – az élővizek védelme. Az Ecover a termékeinek gyártása során a lehető legkevesebb vizet használja fel (kicsi a “vízlábnyom”), és az összetételnek köszönhetően öko termékeik csak minimális terhelést jelentenek az élővizekre.

Néhány víztakarékossági tipp:
– ne folyó víznél moss fogat vagy borotválkozz,
– ha zuhanyzol vagy kezet mosol, amikor nem muszáj, ne folyjon a víz (pl. szappanozásnál),
– használj víztakarékos zuhanyrózsát, WC-tartályt (a takarékos tartály csak fele annyi vizet fogyaszt a normálhoz képest),
– használj aerátos csapvégeket: ezek a vízhez levegőt kevernek, így kevesebb vizet használsz,
– ha csöpög a csap, ne halogasd a javítást, naponta akár 75 liter víz is kicsöpöghet a csapból(!)

Forrás: WWF, Vízművek

Kosár

Hírlevél