Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ecover webáruház üzemeltetője (a Superio Kft., 1119 Budapest, Vahot utca 6.) a rendelés során birtokába jutott vevő-adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez, kiszállításhoz használja fel.

A Rendelő adatai 3. félnek nem kerülnek átadásra, kivéve a kiszállítás teljesítéséhez feltétlenül szükséges alvállalkozó esetében.

A Superio Kft. kijelenti, hogy az adatok kezelésekor az 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

Vásárlásával (illetve regisztrációjával) a Vásárló hozzájárul, hogy személyes adatait a webáruház üzemeltetője, a Superio Kft. (1119 Budapest, Vahot utca 6.) kezelje, és adatait a shopban leadott megrendelések teljesítéséhez felhasználja. Továbbá amennyiben azt a vásárló igényli, és engedélyezi, a webáruházat üzemeltető hírlevél formájában tájékoztatja akcióiról, informálja termékeiről.

Az adatszolgáltatás teljes mértékben önkéntes. A Vásárló adatainak feldolgozását az üzemeltető Superio Kft. végzi. Ha adatai vásárlást követő felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, erről értesítse az üzemeltetőt írásban az alábbi címen (Superio Kft., 1119 Budapest, Vahot utca 6.), az info(kukac)superio.hu e-mail címen vagy a webshop Kapcsolat oldalán keresztül.