Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

Az egészséges tisztaságra törekedjünk – Webbeteg


webbeteg_cikkA klasszikus medicina értékeit képviselő egészségportálon, a Webbetegen megjelent egy cikk, amely az egészséges tisztaság fontosságára hívja fel a figyelmet. Az egészséges tisztaságra való törekvés azt jelenti, hogy nem használunk indokolatlanul vegyszereket, nem fertőtlenítünk “megszállottan”, csak tisztítunk. A hangsúly a rendszeres tisztításon van, amellyel ugyanúgy megteremthetjük a biztonságos és tiszta otthont, és ugyanúgy gátat szabhatunk az egészségre ártalmas baktériumok elszaporodásának.

A vegyszerek kerülése mindenki számára előnyös, de kiemelten fontos a gyerekek és az allergiára hajlamos emberek esetében. Antiallergén mosószerek választásával például már sokat tettünk a babák, gyerekek és az allergiára hajlamosok biztonságáért.

Az Ecover környezetbarát, öko termékeinek használatával ötvözzük a fenti (közvetlen környezet szempontjából lényeges, kézzelfoghatóbb) előnyöket  és a tágabb értelemben vett környezet szempontjából fontos előnyöket (foszfát mentesség stb.).

Kosár

Hírlevél