Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

Elindult az Ecover márka öko webáruháza


Kis lépés az embernek, nagy lépés a hazai online Ecover-forgalmazásnak: megnyitott a kizárólag Ecover-termékek forgalmazásával foglalkozó Ecover öko webáruház!

A márka filozófiájával összhangban, szellemében készült shop 26 féle népszerű márka termékkel, kedvező áron kívánja kiszolgálni azoknak a környezettudatos és egészségtudatos vásárlóknak az igényeit, akik már megismerték, megszerették, vagy még most szeretnék kipróbálni termékeinket.

termekpaletta

Ha valakinek még kicsit ismeretlenül cseng a név…

Az Ecover webáruházban kapható termék portfólió lefedi a háztartási munkákhoz szükséges szerek teljes repertoárját. Induljunk a mosószer termék kategóriától, amely az Ecover termékek közül is a legnépszerűbbnek számít. Csak érdekességképpen: az öko tisztítószer piacon az Ecover volt az első, aki környezetbarát mosóport dobott a piacra. Az elmúlt évtizedekben a cég egyre jobb és minőségibb mosáshoz kapcsolódó termékekkel rukkolt elő, szem előtt tartva az antiallergén, környezetkímélő tulajdonságokat, mint célokat.

A másik legnépszerűbb termék csoport a mosogatószereké. A bőrbarát és természetesen környezetbarát mosogatószer koncentrátumok is nem véletlenül kapnak jó vásárlói értékeléseket. A hatékonyság és gazdaságosság is mellettük szól.

Hogy a takarítás során mindig élvezhessük a vegyszermentesség előnyeit, öko webáruházunk tisztítószer aloldalán a lakás minden szögletéhez (konyha, WC, fürdőszoba) és felület típusához (abla

k, padló stb.) találunk speciális szert.

Viszonylag újdonságnak számítanak a cég személyi higiéniai termékei – öko tusfürdő és öko szappan -, amelyek ugyanazokkal az általános előnnyel bírnak, mint a háztartási termékeink – azaz öko címkés termékek, antiallergének (növényi és ásványi összetevőkből készülnek), illetve nem tesztel

ték állatokon őket.

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb típusú, illatú, állagú termékeket, amelyekkel könnyebbé és némileg élvezetesebbé teszik a háztartási munkákat.

Takaríts, tisztíts a természet erejével! Jó vásárlást kívánunk mindenkinek! 🙂

Kosár

Hírlevél