Ingyen szállítás 5000 Ft, extra ajándék 10000 Ft felett – csak november 7-én!

Az ECOVERwebáruház is csatlakozott az Internetes Vásárlás Napjához, azaz a DotcommerceDay-hez. A november 7-én (0 óra 1 perctől éjfélig) zajló eseményre nagyon sok webshop készült egy-két különleges akcióval.

ecover süti illatú mosogatószer

Webáruházunk azoknak is szeretett volna kedveskedni, akik relatívan kisebb értékben, azaz 10.000 Ft alatt vásárolnának és azoknak is, akiknél a kosárba több mint 10.000 Ft értékben kerülnek be öko tisztítószerek, mosószerek. Előbbieknek kedvez, hogy csak ezen a napon már bruttó 5000 Ft vásárlási értékhatártól is ingyenesen szállítjuk ki a kosár tartalmát.

Mivel 10.000 Ft felett eddig is és ezentúl is ingyenes a szállítás, a november 7-én nagyobb összegért vásárlóknak egy külön ajándékot találtunk ki. A megvásárolt termékek mellé meglepetésként odacsomagolunk egy igazi kuriózumot – a limitált kiadású, süti illatú, karácsonyi ECOVER mosogatószert. A vásárlók között nagy népszerűségnek örvendő, édes illatú mosogatószer egészen biztosan különlegessé teszi az ünnepi előkészületeket. További webáruházak és akcióik a DotcommerceDay weboldalán.

Webáruházunk kínálata >>