Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

Melyik a legnépszerűbb ECOVER tisztítószer?


Szeptemberben, a Takarítás Világnapja alkalmából egy játékkal egybekötött mini közvélemény kutatást tartottunk: melyik a legrokonszenvesebb/kedvenc tisztítószere a vásárlóknak?

ECOVER_Általános_Tisztító_HU19A Takarítás Világnapján – szeptember 18-án – meghirdetett játék a Facebook oldalunkon keresztül zajlott. Az általunk megadott 8 tisztítószer közül csak egyre lehetett szavazni. A végeredmény a következőképpen alakult:

  1. Általános tisztítószer
  2. Fürdőszoba tisztító
  3. Folyékony súrolószer
  4. Vízkőoldó
  5. WC-tisztító – Óceán
  6. Padlóápoló
  7. Ablaktisztító
  8. WC-tisztító – Fenyő

A rövid időintervallum (1,5 hét) alatt 265 szavazat érkezett, ebből jött létre a fenti ranglista. 97 szavazattal mondhatni sima győzelmet aratott az Általános tisztítószer. A másik termék, ami alaposan elhúzott a többitől, a Fürdőszobai tisztítószer volt.

Az eredmény egyébként tökéletes összhangban van az eladási adatokkal  (tisztítószerek közül itthon az eladási ranglistát szintén az általános tisztítószer vezeti) és a külföldi népszerűségi ranglistával is. Mi lehet az általános tisztító győzelmének, népszerűségének oka? Valószínűleg leginkább sokoldalúsága (padlófelmosás, ajtókeret, párkány, radiátor tisztítás stb.), továbbá kellemes citromos illata, hatékonysága, természetes összetétele, megbízható minősége teszi népszerűvé a környezettudatos és egészségtudatos vásárlók körében.

A szavazók közül 1 szerencsés meg is nyerte valamennyi fenti öko tisztítószert.
Minden szavazónak köszönjük a részvételt!

tisztisztitoszer_melyik_legnepszerubb

 

 

Kosár

Hírlevél