Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

Tisztítási praktikák


Néhány praktikus tipp az Ecovertől, hogy még egyszerűbb legyen a takarítás, és még egészségesebb, jobb legyen a végeredmény.

WC-tisztítás

wc_tisztitas1Mindennapos, rendszeres WC-tisztításra használj normál öko WC-tisztítót.

Ha extra, azaz nagyobb takarítás van terítéken, akkor egy teáskanálnyi (klórmentes) Ecover fehérítő mosószeradalékot keverj el egy kis vízzel, majd ezzel kend körbe gondosan a WC-t. Hagyd az oldatot hatni egész éjszaka, csak másnap reggel öblítsd le! A WC csillogni, villogni fog.

Zuhanyfej tisztítása

Van, amikor a szokásos, gyors fürdőszoba-tisztítás, vízkőtelenítés nem hoz tökéletes eredményt a zuhanyfej esetében. A makacs, zavaró vízkő eltüntetése citromsavval is megoldható. (Citromsav beszerezhető patikákban, webáruházakban, bioboltokban.) Kb. 2 evőkanál citromsavat oldj fel 1 liter vízben, és ebbe áztasd be éjszakára a tusolófejet.

Szemetes kuka tisztítása

A szemetesnél is bevethető a klórmentes fehérítő mosószeradalék. Keverj el 1-2 teáskanálnyit mosószeradalékot 2-3 dl vízben, és ezzel mosd, öblítsd körbe a szemetest. Hagyd így állni 1-2 óráig, végül mosd le.

Penész eltávolítása

Fürdőszobai penészre, ablaknál keletkező penészesedésre használhatsz ecetet, teafaolajat is. kis vízzel hígítva juttasd a felületre, hagyd minél tovább rajta. (Ha nagyon makacs penésszel van dolgod, akár több napig is áztathatod. Ezt akár úgy is megoldhatod, hogy egy rongyot átitatsz a szerrel, és azt rakod rá a penészre, majd folyamatosan pótolod a penész ellenes oldatot a rongyon. A rongy lassabban szárad.)

Kosár

Hírlevél