Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

Elindult az Ecover magyar oldala


ecover_site_shopMost már magyar változata is elérhető az Ecover hivatalos oldalának. A site-on olvashatunk az Ecover múltjáról, jelenéről, filozófiájáról, s arról is, hogy az öko háztartási termékek választásával aprónak tűnő – de összességében nagy – lépéseket tehetünk a környezetünk, otthonunk, családunk jövője megóvásáért. (Hisz a felesleges vegyszerek mellőzése nem csak a környezetet, természetet kíméli, hanem a mi szervezetünket, egészségünket is.)

Tippek és trükkök

A céginformációkon, cégfilozófián, termék-tájékoztatókon túl az oldal hasznos tudnivalókkal is szolgál. Megtalálhatjuk az összes fontos anyag típust, s azt is, milyen kezelést igényelnek. Egyéb hasznos tippeket is találunk: pl. hogy nem szabad meleg vizet használni tojás vagy vér foltra, mert még nehezebb lesz eltávolítani a foltot, vagy hogy nem érdemes 60 fokon mosni, mert 3x annyi áramot fogyaszt a mosógép, mintha 30 vagy 40 fokon mosnánk.

Ha Ecover, ha online, akkor Ecoverwebaruhaz.hu

A hivatalos weboldal Hol kapható? aloldalán termékbeszerzési helyként kizárólagosan az Ecoverwebaruhaz.hu van megjelölve. Hiszen közvetlenül a forgalmazótól, legnagyobb választékban – egyúttal rendszerint a legkedvezőbb áron is -, nálunk szerezhetők be a márka öko termékei.

Kosár

Hírlevél