Telefonszám: 1-205-3191 | Email: info@superio.hu

Takaríts, tisztíts egészségesen, biztonságosan és hatékonyan!

Semmi, ami allergén, bármi, ami természetes


Poratka, pollen, festékanyag, illatanyag, színezék… – íme néhány ismertebb allergén anyag. A lista rendkívül hosszú. Sok komponensről azonban legtöbben nem is tudják, hogy az arra hajlamosaknál allergiát válthat ki. Ilyen például a mosószerekben, öblítőkben, mosogatószerekben található illatanyag is.

Egy nemzetközi felmérés szerint a lakosság körülbelül 25%-a allergiás, s ez az szám sajnos egyre nő. Ha a tendencia folytatódik, az előrejelzések szerint 1-2 évtizeden belül a hazánkban élők kb. 50%-a (vagyis minden 2. ember) allergiás lehet. Az allergia komoly népbetegségnek számít.

Natúr összetevők, 0% allergén, maximális hatékonyság

Ecover ZERO termékcsalád

Az Ecover márkának létezik egy olyan termékcsaládja, ami speciálisan azok számára készült, akik kiemelten érzékenyek a vegyszerekre és allergén anyagokra. A babák, gyermekek, allergiára hajlamos felnőttek, asztmások például ezen csoportba tartoznak.

Bár az Ecover termékei egyébként is természetes komponensekből készülnek, vegyszermentesek, a ZERO család termékei további lépéseket tesznek e téren: 0% színezéket, 0% parfümöt, illatanyagot és 0% optikai fehérítőt tartalmaznak. Mindemellett persze növényi és természetes ásványi alapanyagokból készülnek, kímélik a környezetet is. A ZERO speciális összetétel leredukálja az allergiás reakció esélyét – a legérzékenyebb szervezetűek, legérzékenyebb bőrűek – pl. az újszülöttek, csecsemők – számára is maximálisan biztonságos.

Ecover ZERO - öko, kiemelten antiallergén termékcsalád

A ZERO család tagja a Sensitive folyékony (környezetbarát) mosószer, ami ugyanazon jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a nem ZERO társa, azaz kézi, gépi, alacsony hőfokos, színes és fehér mosáshoz is használható. Kevés is elég belőle. (Kb. 100 ml kell egy átlagos szennyezettségű ruha adaghoz.)

A ZERO mosószer társa a ZERO Sensitive öblítő, amely teljesen parfümmentes és színezékmentes, természetes, öko öblítő. Puhít, a sztatikus töltődést megakadályozza, sok esetben a vasalást feleslegessé is teszi.

Mosogatószer fronton is van egy ZERO termék, amely azoknak kedvez, akik hiperérzékeny bőrrel bírnak. A ZERO Sensitive mosogatószer ugyanolyan zsíroldó tulajdonságokkal bír, mint a nem ZERO Ecover termékek, csupán nincs benne illatanyag. (S természetesen egyéb allergén összetevő sem.)

Ami az allergiával küzdők és az arra hajlamos embereknek, kisbabáknak, gyerekeknek jó, persze mindenkinek jobb. Hisz nincs felesleges terhelés a szervezet számára.

Az Ecover ZERO termékek 2014. június 23-ától egészen 2014. július 8-áig (éjfélig) bevezető áron, 15%-kal olcsóbban kaphatók webáruházunkban.

Kosár

Hírlevél